Møt den perfekte matchen.
Derfor er Academic Singles det riktige valget
Målrettede datingtjenester fungerer
Academic Singles har alt på stell. FORDELENE: Nyskapende app, vitenskapelige personlighetstester, en partnersøkgaranti, en vitenskapelig personlighetstest og seriøse partnerforslag som passer perfekt med personligheten din.
Gjennomtenkt matching

Motta relevante matcher basert på din individuelle personlighetstest.
Diskresjon og sikkerhet
Nyt toppmoderne databeskyttelse, verifiserte profiler og reviderte bilder.
Høyt utdannede single
Tid for forelskelse: møt ekte, utdannede single.
1
Partnersøk og partnervalg på Academic Singles
Alle single på plattformen vår søker etter partnerprofiler på en avansert måte. Bruk chatten til å kontakte en du ønsker å bli bedre kjent med. Send et par meldinger, et bilde på e-post, arranger en morsom date og bli forelsket.

Fra partnersøk til drømmepartneren i løpet av et par dager, evig kjærlighet og glede venter rett rundt hjørnet. Si farvel til singellivet!

2
Finn en partner med Academic Singles
Single nordmenn vektlegger utdannelse, intelligens, sensualitet, lojalitet, ærlighet og personlighet i kjærlighet og forhold. Academic Singles er det største nettdatingbyrået. Vi spesialiserer oss på partnersøk, dating og møte nye mennesker.

Søkene til de single partnerne våre går alltid i oppfyllelse. Stavanger, Bergen, Tromsø, Ålesund, Kristiansand, Oslo, Drammen, Trondheim og Bodø. Tusenvis av velutdannede nordmenn bruker Academic Singles i jakten på en ny partner. https://www.academicsingles.no/ – møteplassen for single online.
3
En velutdannet drømmepartner
Tusenvis av single på jakt etter en chat, date, kjæreste og en fantastisk framtid. Målet: kjærlighet og lengevarende forhold. På nettsiden vår finner du chat-tjenester, partnerforslag, romantiske dater, samt ekte og solid kjærlighet – ekte suksesshistorier.

Personer i Norge bruker datingannonsene på Academic Singles til å finne drømmepartneren og et minne for livet.
Møt den perfekte matchen.
Derfor er Academic Singles det riktige valget
Made on
Tilda